actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

geiser onderhoud

Vragen? Zoek uw vestiging
terug naar onderhoud
geiser onderhoud
geiser onderhoud

Kies voor een ESNW geiser onderhoud. Een geiser moet jaarlijks gecontroleerd worden op een goede en veilige werking. Naast het grote belang van veiligheid voor u en uw kinderen helpt periodiek onderhoud u ook op de energierekening. Met een onderhoudsabonnement voor de geiser komt een deskundige ESNW monteur elk jaar langs om uw toestel te onderhouden.

Zoekt u een partij voor het onderhoud van uw geiser? ESNW staat voor u klaar! Onze vakmensen dragen zorg voor het onderhoud van meer dan 130.000 installaties in Noord-Holland, waaronder veel geisers. Meer weten? Bel ons gerust!


Kies uw onderhoudsabonnement

Onze abonnementen zijn diensten die u per maand betaalt. Hier krijgt u uitstekende service voor terug. Uiteraard zijn al onze abonnementen er in meer en mindere mate op gericht om u te ontzorgen. Dan zit u er weer warm en veilig bij! Kiest u voor een plus variant (Hybride uitgezonderd) van een abonnement, dan komen wij ieder jaar bij u langs voor het onderhoud in plaats van één keer in de twee jaar.

Avond abonnement

Een avond abonnement geeft u de mogelijkheid om een afspraak voor het onderhoud in te plannen na 16:00 uur. Zo hoeft u niet speciaal een vrije dag van uw werk op te nemen. Handig toch?

Uw keuze

Type ketelgeiser onderhoud
Totaal per maand
€ 0,00
abonnement aanvragen

Over geiser en onderhoud

Een geiser is een apparaat waar water in wordt verwarmd terwijl het er doorheen stroomt (doorstroomtoestel). Met een geiser bent u altijd zeker van warm water, zoveel u wilt. Geisers zijn in drie types te verdelen: de keukengeiser, de kleine badgeiser en de grote badgeiser. Het verschil zit in de capaciteit waarbij de keukengeiser een kleine capaciteit heeft en de grote badgeiser voldoende capaciteit heeft om in een redelijk tijdsbestek voldoende water te verwarmen voor het vullen van een bad. Een geiser kan zowel los functioneren alsook onderdeel zijn van de combiketel. Zoekt u een partij voor het onderhoud van uw geiser? ESNW staat voor u klaar!

Onderhoud geiser

Om een goede en veilige werking te garanderen heeft een geiser jaarlijks onderhoud nodig. Zo voorkomt u dat u zonder warm water zit en minimaliseert u het risico op het vrijkomen van schadelijke gassen. De specialisten van ESNW zorgen voor het beste onderhoud van uw geiser. Onze vakmensen dragen zorg voor het onderhoud van meer dan 130.000 installaties in Noord-Holland, waaronder veel geisers. ESNW is ook de partij voor úw comfort. Meer weten? Bel ons gerust!

Een abonnement bij ESNW

Waarom ESNW voor het onderhoud van uw geiser?

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
  • onderhoud is inclusief vervanging van onderdelen
  • snelle respons bij storing (we zijn binnen 4 uur ter plaatse)
  • deskundige en ervaren monteurs
  • ook hulp wanneer u geen abonnement bij ESNW heeft

 

Opties voor het onderhoud van uw geiser

Leg het onderhoud van uw geiser in handen van ESNW en geniet van gegarandeerd comfort. Direct een abonnement voor het onderhoud aan uw geiser aanvragen? Dat kan hierboven. Bijzonder is de avondservice van ESNW. Het geeft onze klanten de gelegenheid het onderhoud aan de geiser ’s avonds te laten plaatsvinden.

Uw geiser laten onderhouden door ESNW? 
Neem direct contact op via 072 - 512 31 34