actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

direct gestookte luchtverwarming

Vragen? Zoek uw vestiging
terug naar onderhoud
direct gestookte luchtverwarming
direct gestookte luchtverwarming

Heeft u een direct gestookt luchtverwarmingssysteem dan kunt u bij ESNW kiezen uit een Onderhoud Plus abonnement of een Comfort Plus abonnement. Beide varianten bieden jaarlijks onderhoud, maar het verschil zit in de gedekte kosten voor het arbeidsloon.


Kies uw onderhoudsabonnement

Onze abonnementen zijn diensten die u per maand betaalt. Hier krijgt u uitstekende service voor terug. Uiteraard zijn al onze abonnementen er in meer en mindere mate op gericht om u te ontzorgen. Dan zit u er weer warm en veilig bij! Kiest u voor een plus variant (Hybride uitgezonderd) van een abonnement, dan komen wij ieder jaar bij u langs voor het onderhoud in plaats van één keer in de twee jaar.

Avond abonnement

Een avond abonnement geeft u de mogelijkheid om een afspraak voor het onderhoud in te plannen na 16:00 uur. Zo hoeft u niet speciaal een vrije dag van uw werk op te nemen. Handig toch?

Uw keuze

Type keteldirect gestookte luchtverwarming
Totaal per maand
€ 0,00
abonnement aanvragen

Over luchtverwarming en onderhoud

Met luchtverwarming kan men een woning of kantoorpand snel verwarmen of juist koelen (zeker wanneer het systeem gekoppeld is aan het airconditioningssysteem). Via luchtkanalen en roosters wordt verwarmde lucht het pand ingeblazen. Vervuilde lucht, afkomstig vanuit de keuken of het sanitair, wordt direct naar buiten geleid. De grootste voordelen van luchtverwarming zijn de snelheid van verwarmen, de onopvallendheid van de roosters (in tegenstelling tot radiatoren), de continue aanvoer van schone lucht en de energiezuinigheid. Om deze voordelen de gehele levensduur te behouden is goed onderhoud aan het luchtverwarmingssysteem nodig. De specialisten van ESNW staan voor u klaar!  

Onderhoud luchtverwarming

Goed onderhoud van uw luchtverwarmingssysteem is van essentieel belang. Een goede luchtkwaliteit is immers belangrijk voor een gezond leefklimaat. Wanneer de luchtkanalen of filters zijn vervuild daalt uw wooncomfort aanzienlijk. De specialisten van ESNW zorgen voor het beste onderhoud van uw luchtverwarmingsinstallatie en realiseren een optimale werking van uw systeem. ESNW draagt zorg voor het onderhoud van meer dan 130.000 installaties in Noord-Holland, waaronder luchtverwarmingssystemen. We zijn ook de partij voor úw comfort. Meer weten? Bel ons gerust!

Een abonnement bij ons afsluiten

Waarom ESNW voor het onderhoud van uw luchtverwarming?

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
  • onderhoud is inclusief arbeidsloon bij vervanging van onderdelen
  • snelle respons bij storing (we zijn binnen 4 uur ter plaatse)
  • deskundige en ervaren monteurs
  • ook hulp wanneer u geen abonnement bij ESNW heeft

 

Opties voor het onderhoud van uw luchtverwarming

Een heerlijk warm huis is in deze tijd heel normaal. Leg het onderhoud van uw luchtverwarming in handen van ESNW en geniet van gegarandeerd comfort. Direct een abonnement voor het onderhoud aan uw luchtverwarming aanvragen? Dat kan hier. Bijzonder is de avondservice van ESNW. Het geeft onze klanten de gelegenheid het onderhoud aan de luchtverwarming ’s avonds te laten plaatsvinden.

Uw luchtverwarming laten onderhouden door ESNW?
Neem direct contact op via 072 - 512 31 34.