wachtwoord vergeten registreren
gaskraan close-up

Pak direct 50% korting ! Direct aanvragen

Pak 50% korting op je onderhoudsabonnement!

ESNW is jarig en daarom krijg je 50% korting op het onderhoudsabonnement! Profiteer nu van deze unieke kans en sluit uw jubileum abonnement af. Geniet van twee jaar lang zorgeloos onderhoud en houd je CV-ketel in topconditie.

Jubileum onderhoudsabonnement

Met het jubileum onderhoudsabonnement van ESNW ben je verzekerd van professioneel onderhoud voor je CV-ketel. Inbegrepen in het abonnement zijn voorrijkosten, tweejaarlijks onderhoud en arbeidsloon bij onderhoud. Zo hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten en ben je verzekerd van een goed werkende ketel. Sluit nu het jubileum abonnement af en profiteer van 50% korting.

Sluit het jubileum abonnement af

Toch een ander abonnement?

Bij ESNW hebben we verschillende abonnementen voor onderhoud van je verwarmingssysteem. Zo bieden we abonnementen met verschillende dekkingen voor storingen en onderhoud. Hierdoor is er altijd een abonnement dat bij je situatie past!

Wil je abonnementen vergelijken?

Bekijk ons aanbod en kies het abonnement dat het beste bij je wensen past. Kies voor ESNW en je bent altijd verzekerd van hulp.

Bekijk de abonnementen

Actie voorwaarden

Als je langer dan 24 maanden geen onderhoud hebt gehad, kun je enkel in combinatie met een eenmalige inspectie/1ste onderhoud voor slechts €50,- i.p.v. €80,- gebruik maken van deze mooie actie. Bovendien bieden we tijdens deze actie ook het tweejaarlijks onderhoud aan, dat na 24 maanden maandelijks opzegbaar is (m.u.v. klanten die in de afgelopen 12 maanden een contract hadden bij ESNW). Sla nu je slag en profiteer van professioneel onderhoud voor je CV-ketel tegen gereduceerde prijzen.

In verband met de onbeperkte dekking van onderdelen in ons Totaal Comfort onderhoudsabonnement is ongeacht de laatste onderhoudsdatum een inspectie en eerste onderhoud verplicht in combinatie met de jubileum actie.

De jubileumactie is af te sluiten t/m 30 september 2023.