wachtwoord vergeten registreren
ESNW bus in voorjaar bij bollenveld

Referenties

Onze klanten aan het woord

Trots op ons werk, dat zijn wij zeker. Toch zit het niet in onze aard om op te scheppen over onze kwaliteiten. Veel liever laten wij onze klanten zelf aan het woord. 

Mallinckrodt Medical B.V.

Mallinckrodt Medical B.V. zit in een heel aparte tak van sport. Het bedrijf - dat gevestigd is op het terrein van het ECN in Petten - maakt nucleaire farmaca. Dat zijn licht radioactieve producten voor medische diagnostiek en therapie. Jan Schilder werkt hier als Groepsleider Elektrotechnische Dienst. Een groot deel van de gebouwentechniek, waaronder de stookinstallaties, valt onder zijn verantwoordelijkheid. Enkele jaren geleden werd het onderhoudscontract voor deze installaties onder de loep genomen.

De strengere veiligheids- en milieueisen speelden hierbij een belangrijke rol. Verschillende servicebedrijven werd gevraagd een offerte uit te brengen.

'Al direct viel op dat Energie Service Noord West een compleet servicepakket kon aanbieden. En, als enige is men ook in staat alles in eigen beheer uit te voeren. Dit heeft een gunstig effect op de prijsstelling.'

Na een gesprek werd de opdracht aan Energie Service verleend. Het werk werd snel uitgevoerd. 'Het was dat er een aantal feestdagen tussen zaten, anders was men al binnen een week begonnen', zegt Schilder. Ook de uitvoering maakte volgens de Groepsleider van Mallinckrodt Medical een zeer goede indruk. Aan alle facetten en onderdelen werd duidelijk aandacht besteed.

Alles werd keurig in een rapportage vastgelegd. Schilder: 'De servicetechnicus bleek ook vertrouwd met het opvolgen van de nodige procedures en werkvergunningen waar een gespecialiseerd bedrijf als het onze aan gehouden is. Binnen een paar weken ontvingen wij de bijzonder complete rapportageformulieren van de bevindingen en de logboeken. Dat is voor ons zeer welkom voor de verschillende vergunningen.

'Kortom: Energie Service Noord West maakt bij mij een professionele indruk.'

 

Renault Stokman

'Geweldig, zo laat het optreden van Energie Service Noord West zich wel in één woord samenvatten', vindt een enthousiaste Ron Wassing. Hij is directeur eigenaar van Renault Stokman Alkmaar, een van de grootste personen- en bestelwagen dealers in Noord-Holland. '

We hebben een enorme ketel staan die ons hele bedrijfspand verwarmt. Daar moesten we op een gegeven moment ook de vereiste milieupapieren voor hebben. Energie Service deed al jarenlang naar volle tevredenheid het onderhoud. Zo'n milieukeuring moet door een gecertificeerd bedrijf plaatsvinden. Wat bleek? Energie Service is de enige partij in de regio die zo'n keuring voor je kan uitvoeren.

'Ik belde en de volgende dag stonden ze al op de stoep. Een week later zaten niet alleen de nieuwe onderdelen in de ketel, maar hadden we ook het keuringsrapport in de bus. Kijk, daar hou ik nu van.'

Inmiddels hebben we al lang gemerkt dat door de nieuwe afstellingen we ook veel minder gas verbruiken! Die milieukeuring verdienen we dus terug. Kortom: Energie Service Noord West is snel, betrouwbaar en efficiënt. Samengevat dus geweldig!'