wachtwoord vergeten registreren
Management en vergaderkamer

Energiemanagement

Duurzame keuzes maken? Wij helpen.

De juiste keuzes maken als het gaat om duurzaam beleid is een stuk lastiger als je niet volledig inzicht hebt. Denk aan verbruik en de vergelijking met elkaar onderling en anderen in de branche. Kortom, het draait om het verkrijgen van die inzichten en daarna pas kiezen. De E-Analyser van ESNW maakt dat voor u een stuk makkelijker. 

E-Analyser

Dankzij de mogelijkheden van de slimme meter kunnen klanten van ESNW snel, gebruiksvriendelijk en zeer gedetailleerd hun energiegebruik analyseren. 

ESNW heeft daarvoor de online dienst E-Analyser ontwikkeld. Hierdoor ontstaat zicht op uitschieters en zijn door het aanpassen van instellingen vaak interessante besparingen te realiseren.

Inzicht in persoonlijk energieprofiel
Met behulp van de E-Analyser kunnen klanten met 1 druk op de knop het energieprofiel van alle feestdagen naast elkaar zetten, maar ook van de weekenden, maandagen etc. en is inzoomen op de uitschieters met 1 muisklik mogelijk. Ook kan de klant het profiel van geselecteerde weken en locaties met elkaar vergelijken. Door het gasgebruik, elektriciteitsgebruik en de buitentemperatuur in 1 grafiek te combineren ontstaan diverse analysemogelijkheden.

Uiterlijk 2020 dienen alle kleinverbruik aansluitingen te zijn voorzien van een slimme meter. ESNW kan dit proces aanzienlijk versnellen door een zogenaamde prioriteitsplaatsing aan te vragen bij het lokale netwerkbedrijf waardoor organisaties sneller kunnen profiteren van de mogelijkheden welke de slimme meter in combinatie met de E-Analyser biedt.

Specificaties

  • Direct zicht op uitschieters
  • Eenvoudige voorgeprogrammeerde analysemogelijkheden
  • Zeer gebruiksvriendelijk inzoomen op jaargebruik t/m kwartiergebruik
  • Eigen energiegebruik/-profiel t.o.v. branchegenoten
  • Te combineren met andere online energiediensten ESNW zoals Factuurcontrole
  • Check energievolumes t.o.v. energiefacturen

 

Meer informatie nodig? Bel gerust!