wachtwoord vergeten registreren
Duurzaam energie

energie & duurzaamheid

Energie & duurzaamheid onderdeel van het beleid?

Het zijn prachtige termen, maar hoe worden energie & duurzaamheid speerpunten van je beleid en op welke manier kan een partij zoals ESNW uw organisatie daarin ontzorgen? Of het nu gaat om een het beheer van de energiefacturen, hulp bij het inrichten van energiemanagement, het opstellen van een energiebesparingsplan of gebruik maken van de (door ons ontwikkelde) online dienst E-Analyser. U bent bij ESNW aan het juiste adres! 

Energie benchmark

ESNW heeft een webapplicatie ontwikkeld waarbij energiefacturen als basis dienen voor het inrichten van energiemanagement. Een prettige manier om helder en overzichtelijk inzicht te krijgen in de eigen energiepresaties ten opzichte van gemiddelden per branche. Hieronder leest u de belangrijkste voordelen van deze webapplicatie. Heeft u nog vragen? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. 

Specificaties:

 • Energieprestaties locaties t.o.v. elkaar
 • Energieprestaties t.o.v. branchegemiddelde
 • Dynamische kengetallen per branche
 • Gericht actie nemen
 • Direct zicht op correctheid factuur
 • Periodieke rapportage mogelijk
 • Risicoloos laten terugvorderen

 

 

 

Lees meer over Energie benchmark

EPA-U & Energielabel

Wij kunnen voor geïnteresseerde organisaties zogenaamde Energie Prestatie Adviezen -Utiliteit (EPA-U) opstellen.

Energiebesparingsplan
Dit betreft een gecertificeerde methode voor het opstellen van een energiebesparingplan waarbij wordt gekeken naar de gebouwgebonden factoren die invloed hebben op het energiegebruik inclusief de schil van het pand. In het plan nemen wij alle relevante energiebesparende maatregelen op inclusief bijbehorende kosten en baten. Daarnaast ontvangt de opdrachtgever zonder bijkomende kosten het energielabel dat wettelijk verplicht is bij verhuur of verkoop van betreffende locatie. Ook kunnen wij een EPA-U abonnement aanbieden.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden? 

Meer lezen over EPA-U & Energielabel

Centraal factuuradres

Met de energie factuurcontrole van ESNW bent u eindelijk af van de administratieve rompslomp.

Wij kunnen dienen als centraal factuuradres. Samen met de organisatie bepalen wij wat de maandelijkse energiekosten zijn. Een prachtige werkwijze die veel voor u en uw organisatie inzichtelijk maakt als het gaat om de energierekening. 

De belangrijkste voordelen van deze dienstverlening:

 • Maandelijks nog maar 1 energiefactuur
 • Jaarlijks heldere rapportage
 • Alles webbased te volgen
 • Actieve ondersteuning


Wij leggen u graag meer uit over deze werkwijze. Benieuwd? 

Klik hier voor meer informatie over energie factuurcontrole

Energiemanagement

Dankzij de mogelijkheden van de slimme meter kunnen klanten van ESNW snel, gebruiksvriendelijk en zeer gedetailleerd hun energiegebruik analyseren. 

E-Analyser
ESNW heeft daarvoor de online dienst E-Analyser ontwikkeld. Hierdoor ontstaat zicht op uitschieters en zijn door het aanpassen van instellingen vaak interessante besparingen te realiseren.

Met behulp van de E-Analyser kunnen klanten met 1 druk op de knop het energieprofiel van alle feestdagen naast elkaar zetten, maar ook van de weekenden, maandagen etc. en is inzoomen op de uitschieters met 1 muisklik mogelijk.

Meer weten over onze manier om te helpen bij energiemanagement? 

 

Lees alles over energiemanagement