STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Klant belt met ESNW

mechanische ventilatie onderhoud

Mechanische ventilatie abonnement? Bekijk onze abonnementen

Het onderhoud van uw mechanische ventilatiesysteem

De meeste nieuwbouwwoningen zijn voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Dankzij dit systeem wordt elke dag frisse lucht in uw woning verspreid en wordt vervuilde lucht weer naar buiten afgevoerd. Om ervoor te zorgen dat de frisse lucht die uw huis in komt inderdaad schoon en fris blijft, is periodiek onderhoud van uw ventilatiesysteem en het regelmatig reinigen van uw ventilatiekanalen een vereiste. ESNW helpt u hier graag bij.

Over mechanische ventilatie en onderhoud

In vrijwel elke woning die na 1970 is gebouwd wordt gebruik gemaakt van een mechanische ventilatie installatie. Sterk verbeterde woningisolatie was de reden om een mechanisch ventilatiesysteem te ontwikkelen dat zorg draagt voor voldoende afvoer van verontreinigde lucht. Waar in oude, slecht geïsoleerde woningen vroeger de vuile lucht door kieren, naden en enkel glas werd vervangen door frisse lucht, is daar met de moderne, goed geïsoleerde woningen wat extra werk voor nodig in de vorm van een goed ventilatiesysteem.

Het belang van regelmatig onderhoud

Er zijn diverse soorten mechanische ventilatiesystemen in de markt. Maar welk systeem u ook in uw woning heeft, voor alle systemen is regelmatig onderhoud en periodieke reiniging van de ventilatiekanalen noodzakelijk. Zo voorkomt u dat vervuilde lucht ongemerkt in uw huis blijft hangen, met alle nare gevolgen voor uw gezondheid van dien. Goed onderhoud is dus belangrijk. Kies daarom voor een erkend onderhoudsbedrijf met de nodige ervaring in het onderhouden van ventilatiesystemen, zoals ESNW. De specialisten van ESNW staan voor u klaar!

 

Onderhoud dat bij u past

ESNW verzorgd het onderhoud van meer dan 115.000 toestellen in Noord-Holland, waaronder mechanische ventilatiesystemen. Als u kiest voor ESNW kiest u dus voor ervaren en deskundige monteurs. Voor een onderhoudsabonnement voor uw ventilatiesysteem kunt u bij ESNW kiezen uit twee opties; Onderhoud en Comfort. U kunt uw abonnement eenvoudig online aanvragen.

Daarom ESNW voor mechanische ventilatie onderhoud!

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al ruim 45 jaar dé specialist in Noord-Holland