actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

warmteterugwinning

Vragen? Zoek uw vestiging
terug naar onderhoud
warmteterugwinning
warmteterugwinning

Onderhoud voor de WTW installatie brengt ESNW onder in het Comfort Plus abonnement. Het maandbedrag dat u betaalt is inclusief het arbeidsloon bij storingen. Mocht er sprake zijn van reparatie dan betaalt u wel de kosten voor het materiaal. Meerdere toestellen in één abonnement? Voor meer informatie kies het Hybride abonnement.


Kies uw onderhoudsabonnement

Onze abonnementen zijn diensten die u per maand betaalt. Hier krijgt u uitstekende service voor terug. Uiteraard zijn al onze abonnementen er in meer en mindere mate op gericht om u te ontzorgen. Dan zit u er weer warm en veilig bij! Kiest u voor een plus variant (Hybride uitgezonderd) van een abonnement, dan komen wij ieder jaar bij u langs voor het onderhoud in plaats van één keer in de twee jaar.

Avond abonnement

Een avond abonnement geeft u de mogelijkheid om een afspraak voor het onderhoud in te plannen na 16:00 uur. Zo hoeft u niet speciaal een vrije dag van uw werk op te nemen. Handig toch?

Uw keuze

Type ketelwarmteterugwinning
Totaal per maand
€ 0,00
abonnement aanvragen

Over warmteterugwinning en onderhoud

In de hedendaagse woning wordt WTW (warmteterugwinning) vooral gebruikt met het oog op energiebesparing. Bovendien is het ventileren van onze leefruimte en onze woning absoluut noodzakelijk. We hebben verse lucht (zuurstof) nodig om te kunnen ademen en we willen verbruikte lucht kunnen afvoeren. Ventilatie met warmteterugwinning is de energiezuinige manier van ventileren. Door een zogenaamde warmtewisselaar toe te passen die de toegevoerde koude buitenlucht strikt gescheiden voorverwarmt door de afgevoerde binnenlucht kunnen wij spreken van warmteterugwinning. 

Onderhoud warmteterugwinning
Goed onderhoud van uw WTW unit is van essentieel belang voor een gezond binnenklimaat in uw woning. Een vereiste voor optimaal wooncomfort! Laat het onderhoud aan uw WTW unit altijd uitvoeren door een erkend onderhoudsbedrijf zoals ESNW. Onze specialisten zorgen voor het onderhoud van meer dan 130.000 installaties in Noord-Holland, waaronder veel van dit soort installaties. ESNW is dé partij voor uw wooncomfort.

Een abonnement bij ons afsluiten

Waarom ESNW voor het onderhoud van uw warmteterugwinning?

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
  • onderhoud is inclusief arbeidsloon bij vervanging van onderdelen
  • snelle respons bij storing (we zijn binnen 4 uur ter plaatse)
  • deskundige en ervaren monteurs
  • ook hulp wanneer u geen abonnement bij ESNW heeft

 

Opties voor het onderhoud van uw mechanische installatie
Kies voor het comfort plus abonnement wanneer u het onderhoud van uw WTW uit handen geeft. Onze monteur komt ieder jaar langs om het systeem te controleren en schoon te maken. Direct een abonnement voor het onderhoud aan uw WTW aanvragen? Dat kan hierboven. Wist u dat we onderhoud aan uw WTW indien gewenst ook ’s avonds realiseren?

Uw WTW laten onderhouden door ESNW? 
Neem direct contact op via 072 - 512 31 34.