wachtwoord vergeten registreren
Warmte cadeau blauw deken

ESNW geeft in december warmte cadeau!

Wie wens jij een warme kerst?

Een maand die in het teken staat van warmte sluit prachtig aan bij één van onze belangrijkste doelstellingen, namelijk; zorgen dat onze klant er warmpjes bij zit. Zeker in de koude winterperiode weten wij als geen ander hoe belangrijk een warm huis is dat in elk opzicht wonen een stuk comfortabeler en aangenamer maakt. Daarom hebben wij deze feestelijke periode een leuke winteractie bij ESNW!

Win één van de 4 exclusieve ESNW prijzen!

Warmte gaat eigenlijk over veel meer dan verwarming en de temperatuur in huis. Bijvoorbeeld die buurman die altijd voor je klaarstaat, feestelijk verlichte huizen om de donkere dagen door te komen, met de hele familie samen rond het haardvuur, warme sokken en dikke dekens op de bank en ga zo maar door. Vraag iemand naar zijn of haar uitleg van warmte en de mooiste verhalen zullen volgen!

Doe mee en maak kans!
Daarom gaan wij warmte cadeau geven in de koude decembermaand. Op onze website en social media zullen wij gedurende de feestelijke dagen t/m 3 januari vier cadeaus tonen. Natuurlijk allemaal in het teken van een warm en sfeervol huis! Die cadeaus mogen wij weggeven aan iemand die volgens jou een beetje extra warmte tijdens de feestdagen verdient.

  • Honeywell Lyric kamerthermostaat
  • Winterwarme deken + kussen in ESNW stijl
  • Exclusief bij ESNW: Expansievat buitenhaard
  • Exclusief: Industriele ventilatorlamp


Leuk weetje is dat de haard en de lamp zijn gemaakt van oude ESNW onderdelen! Unieke eyecathers dus en nog duurzaam ook!

Wat moet je doen? 
Bezoek onze Facebookpagina en post onder deze winactie wie volgens jou één van deze prijzen moet winnen en waarom! Vergeet vooral niet de gelukkige te taggen in je reactie en aan te geven voor welke prijs je mee wilt doen!

Bekijk snel alle prijzen op onze Facebookpagina en doe direct mee met deze winactie of lees hieronder verder als je wilt weten hoe de Honeywell Lyric kamerthermostaat werkt!

* Lees hier de actievoorwaarden.

Ga je voor comfort of sfeer?

De exclusieve en industriële ESNW verlichting en buitenhaard van gebruikte oude ESNW onderdelen verdienen geen extra toelichting! Die wil je toch gewoon hebben voor boven de eettafel of in de tuin? Bovendien ook nog eens passend binnen een duurzame lifestyle!

Heb je meer behoefte aan comfort in huis dat is de Honeywell Lyric kamerthermostaat misschien wel interessant voor je. Wij leggen graag uit wat de grote voordelen zijn van dit systeem.

Honeywell Lyric T6

De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied van slimme, programeerbare thermostaten. Een 'intuitieve thermostaat', uitgevoerd met alle denkbare slimme mogelijkheden. Deze thermostaat behoort tot de nieuwe generatie slimme, programmeerbare thermostaten. Zo ontworpen dat het perfect aansluit bij elke leefstijl en comfortwensen van de moderne consument.

Slimme, met wifi verbonden producten hebben de toekomst. De Lyric T6 is met zorg ontwikkeld en uitgerust met een touch screen technologie, bediening op afstand via tablet of smartphone, herkenbare univerele iconen, ingebouwde wifi en een uitgebreide reeks innovatieve functies die optimaal zijn afgestemd op de huidige wensen.

Voordelen voor gebruikers:

  • Touch screen bediening
  • Vooraf ingesteld programma
  • Zelfleren en optimaliserend
  • Bediening via smartphone/tablet
  • Locatiegebaseerd temperatuurinstelling (geofencing)


Meer weten over de Honeywell Lyric T6? Lees dan hier de volledig brochure.