STORING MELDEN OF AFSPRAAK VERZETTEN

Momenteel werken we hard aan de overstap naar een nieuw systeem. Vanwege deze migratie is het tijdelijk niet mogelijk om storingen te melden of afspraken te wijzigen via ons klantenportaal. Wij vragen u vriendelijk om dit tijdelijk telefonisch te melden via 072-5123134. Onze excuses voor het eventuele ongemak. 

wachtwoord vergeten registreren
Jongetje speelt in bad

geiser onderhoud

Geiser abonnement? Bekijk onze abonnementen

Het onderhoud van uw geiser

Een geiser is een apparaat waar water in wordt verwarmd terwijl het er doorheen stroomt (doorstroomtoestel). Met een geiser bent u altijd zeker van warm water, zoveel u wilt. Omdat we dagelijks op onze geiser vertrouwen is het niet zo raar dat er af en toe even gekeken moet worden of alles nog goed werkt. Een onderhoudsabonnement bij ESNW is daarom een slimme zet!

De geiser in het kort

Geisers zijn in drie types te verdelen: de keukengeiser, de kleine badgeiser en de grote badgeiser. Het verschil zit in de capaciteit waarbij de keukengeiser een kleine capaciteit heeft en de grote badgeiser voldoende capaciteit heeft om in een redelijk tijdsbestek voldoende water te verwarmen voor het vullen van een bad. Een geiser kan los functioneren of als onderdeel van uw combi ketel

Het belang van goed onderhoud van uw geiser

Een geiser moet jaarlijks gecontroleerd worden op een goede en veilige werking. Zo voorkomt u dat u zonder warm water zit en minimaliseert u het risico op het vrijkomen van schadelijke gassen. Een veilig idee voor u en uw gezin. Naast het voorkomen van gevaarlijke situaties kan periodiek onderhoud u ook geld besparen op de energierekening. Een slecht onderhouden geiser zal namelijk steeds iets harder moeten werken om hetzelfde resultaat te behalen, waardoor uw energierekening langzaam oploopt. Met een onderhoudsabonnement voor de geiser kunt u de meeste problemen voorkomen. De deskundige ESNW monteurs staan voor u klaar!

Over geisers en onderhoud

ESNW draagt zorg voor het onderhoud van meer dan 115.000 installaties in Noord-Holland, waaronder geisers. Bij ons weet u dus zeker dat u geholpen wordt door een ervaren en deskundige monteur. Voor een onderhoudsabonnement voor uw geiser kunt u bij ESNW kiezen uit twee abonnementen; Onderhoud en Comfort. U kunt uw abonnement eenvoudig online aanvragen.

Daarom ESNW voor uw geiser onderhoud!

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al ruim 45 jaar dé specialist in Noord-Holland