wachtwoord vergeten registreren
Alkmaar vanaf de waterkant

stadsverwarming onderhoud

Stadsverwarming abonnement? Bekijk onze abonnementen

Het onderhoud van uw stadsverwarming

Met de doelstelling van de overheid om Nederland in 2050 aardgasvrij te maken is het voor steeds meer woningen mogelijk om aan te sluiten op stadsverwarming. Een duurzame ontwikkeling die ESNW van harte ondersteunt. Maar net als ieder ander toestel zal ook de warmte-afleverset van uw stadsverwarming met enige regelmaat moeten worden onderhouden. ESNW helpt u daarbij graag!

Over stadsverwarming en onderhoud

Stadsverwarming is een manier om uw huis te verwarmen en warm water te verkrijgen zonder gebruik te maken van gas. Restwarmte van onder meer elektriciteitscentrales, fabrieken en huisvuilcentrales worden gebruikt voor stadverwarming. Het warme water verspreidt zich vervolgens via overdrachtstations in woonwijken naar de aangesloten woningen. Via een netwerk van waterleidingen kunnen aangesloten huishoudens rekenen op voldoende warmte om radiatoren te verwarmen en warm tapwater te realiseren.

Heeft u stadsverwarming, dan heeft u dus geen eigen cv-ketel. Maar net als ieder ander toestel heeft ook stadsverwarming onderhoud nodig.

Onderhoud stadsverwarming

Het onderhoud van stadsverwarming richt zich op de warmte-afleverset in uw meterkast. Dit systeem zorgt voor de verdeling van warmte over uw waterleidingen en radiatoren. Door uw stadsverwarmingsinstallatie goed te laten onderhouden kunt er zeker van zijn dat uw afleverset optimaal blijft preseren. De deskundige monteurs van ESNW helpen u daarbij graag!

De kwaliteit van ESNW

ESNW verzorgd het onderhoud van meer dan 115.000 toestellen in Noord-Holland, waaronder stadsverwarming. Als u kiest voor ESNW kiest u dus voor ervaren en deskundige monteurs. Voor een onderhoudsabonnement voor uw stadsverwarming kunt u bij ESNW kiezen uit twee opties; Onderhoud en Comfort. U kunt uw abonnement eenvoudig online aanvragen.

Daarom ESNW voor stadsverwarming onderhoud!

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al ruim 45 jaar dé specialist in Noord-Holland