actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18

terug naar shop technische specs
A
Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18

Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18

De Intergas Kombi Kompakt HRE 24/18 is klaar voor de toekomst. De Intergas Kombi Kompakt HRE-A vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR ketels die echt alles combineert. Hoog rendement op warmwater en hoog rendement op verwarming. De CW3 uitvoering levert 6 liter warmwater per minuut van 60 ºC.

  • 17,8 kW vermogen
  • 38°C 10 liter/min
  • CW 3 Gaskeur klasse
  • Royaal in warmte en warmwater
  • Hoog(ste) rendement
  • A-label pomp

Kies uw keteloptie

Moet uw cv-ketel vervangen worden? Dan kiest u bij ESNW uit de onderstaande vier opties. Alleen een cv-ketel kopen? Geen probleem. Liever de cv-ketel direct vakkundig laten installeren door een erkende installateur, dat kan ook. Óf kies voor volledige ontzorging. U koopt in dat geval de ketel (eenmalige kosten) plus installatie én ons Ontzorgabonnement. De kosten van installatie en het abonnement zijn gedekt in de maandelijkse kosten. Laat uw portemonnee een grote investering in één keer niet toe? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om te huren. U betaalt een vast maandelijks bedrag en heeft geen omkijken naar de installatie en het onderhoud. De ketel blijft daarbij wel in het bezit van ESNW.

Kies uw thermostaat

Kies uw onderhoudsabonnement

Onze abonnementen zijn diensten die u per maand betaalt. Hier krijgt u uitstekende service voor terug. Uiteraard zijn al onze abonnementen er in meer en mindere mate op gericht om u te ontzorgen. Dan zit u er weer warm en veilig bij! Kiest u voor een plus variant (Hybride uitgezonderd) van een abonnement, dan komen wij ieder jaar bij u langs voor het onderhoud in plaats van één keer in de twee jaar.

Wilt u een Gaslek Check?

Bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel raden wij nadrukkelijk aan om de rookgasafvoer te vervangen. Helemaal zeker zijn van uw veiligheid? Laat dan ook direct uw gasleidingen controleren.

Uw keuze

Type ketelIntergas Kombi Kompakt HRE 24/18
Totaal eenmalig
€ 0,00
Totaal per maand
€ 0,00
nu uw ketel aanvragen