wachtwoord vergeten registreren
Vrouw warm gekleed in bed met hond

warmtepompboiler onderhoud

Warmtepompboiler abonnement? Bekijk onze abonnementen

Het onderhoud voor uw warmtepompboiler

De warmtepompboiler is een energiezuinige manier om het tapwater te verwarmen. In tegenstelling tot een gasboiler levert deze verwarmingsinstallatie een bijdrage aan de beperking van de CO2 uitstoot en het broeikaseffect. Handig en duurzaam dus, maar ook een warmtepompboiler kan niet zonder het nodige onderhoud.

Over warmtepompboilers en onderhoud

Een warmtepompboiler ontrekt energie uit de lucht van het ventilatiesysteem voordat deze naar buiten wordt afgevoerd. Door het verdampen, samen persen en laten condenseren van een (speciaal daarvoor geschikte) vloeistof wordt de energie uit de ventilatielucht gehaald om er vervolgens tapwater of water voor uw centrale verwarming mee op te warmen. Het is daarmee een energiezuinige en CO2 arme manier om uw tapwater te verwarmen.

Voordelen van een warmtepompboiler

De keuze voor een warmtepompboiler brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo bespaart u energie op de bereiding van warm water en kunt u de warmtepompboiler ook gebruiken in combinatie met zonnecollectoren. Een voorwaarde is wel dat uw boiler met enige regelmaat onderhouden wordt, in ieder geval één keer per jaar. ESNW helpt u daarbij graag!

Een abonnement dat bij u past

ESNW draagt zorg voor het onderhoud van meer dan 115.000 installaties in Noord-Holland, waaronder warmtepompboilers. Bij ons weet u dus zeker dat u geholpen wordt door een ervaren en deskundige monteur. Bij ESNW kunt u voor uw warmtepompboiler kiezen uit twee verschillende onderhoudsabonnementen; Onderhoud en Comfort. Zo heeft u altijd een abonnement dat bij u past!

Daarom ESNW voor uw warmtepompboiler onderhoud!

  • Erkend onderhoudsbedrijf met vakkundige monteurs
  • Storing melden 24/7 mogelijk
  • Volledig merkonafhankelijk
  • Al ruim 45 jaar dé specialist in Noord-Holland