actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

groepsaankoop zonnepanelen

Zonnepanelen op dak
Vragen? Zoek uw vestiging

Flink besparen op uw energierekening

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen. Niet zo gek, want er zijn ook steeds meer voordelen te noemen!  Zo bespaart u met zonnepanelen niet alleen aanzienlijk op de energierekening, ook de waarde van uw huis zal stijgen. Profiteer nu bij ESNW van korting via een groepsaankoop!

U levert daarnaast ook nog eens een positieve bijdrage aan een duurzamere toekomst en profiteert tegenwoordig van een aantrekkelijk belastingvoordeel. 

Hoe werkt het?

Als klant van Energie Service Noord West bieden wij u de mogelijkheid om voordelig zonnepanelen aan te schaffen via een groepsinkoop. Hierbij geldt: Hoe meer mensen er mee doen, hoe hoger de groepskorting! De korting kan wel oplopen tot 30%.

Het is zeer aantrekkelijk om bijvoorbeeld uw buren te informeren over deze mooie kans, ook als ze nog geen klant zijn van ESNW. Per nieuwe klant die u aanlevert hoeft u 3 maanden geen abonnementsgeld te betalen voor uw onderhoudscontract, met een maximum van 4 klanten. Zo heeft u al een jaar gratis cv onderhoud als u 4 nieuwe klanten aanbrengt!

Wat zijn de voordelen?

 • ESNW heeft voor u haar kennis en inkoopkracht gebundeld.
 • A-Kwaliteit tegen een scherpe prijs.
 • Lagere energierekening door uw eigen groene stroom op te wekken.
 • Alles-in-1: zonnepanelen, installatie en monitoring.

 

 

 

Meest gestelde vragen

Logisch als u na het lezen van deze informatie nog met vragen zit. Omdat wij u graag het hele proces volledig uitleggen hebben wij voor deze aanbieding een aparte website. Hier delen wij de meestgestelde vragen en kunt u zich vrijblijvend inschrijven en de dakcheck doorlopen. Zo kunt u direct kijken of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.

Liever telefonisch contact?
Om een overstap naar uw eigen groene energie makkelijker te maken kunt u een telefonisch adviesgesprek aanvragen met één van onze medewerkers. Wij kunnen u dan voorlichten over specifieke vragen en advies geven over een geschikte configuratie voor op uw dak. Dit gesprek is geheel vrijblijvend!

Als u interesse heeft kunt u een e-mail sturen naar info@samenopwekken-esnw.nl of direct telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 085 - 222 00 21 (maandag t/m vrijdag  van 9:00 tot 12:30 uur).

Profiteer nu ook van de unieke ESNW Opbrengstgarantie!
Bezoek direct onze website voor de groepsinkoop zonnepanelen Samen Opwekken.

Ook belangrijk voor u

 • zonnepanelen service & verzekering
  Servicecontract zonnepanelen
  Met het PV servicecontract van ESNW krijgt u online inzicht in de opbrengsten van uw zonnepanelen. Bovendien bent u daarnaast ook verzekerd bij schade en komen onze monteurs langs voor het onderhoud!
 • bespaartips
  Handige bespaartips
  Of het nu gaat om simpele handelingen of grote investeringen om te besparen op de energierekening, er is van alles mogelijk! Wij adviseren u graag!
 • duurzaam
  Duurzaam
  ESNW gelooft in een groene toekomst. Zo hanteert ESNW een aanpak voor het verduurzamen van alle gebouwen, kunt u via ESNW zonnepanelen aanschaffen en geven wij onze klanten graag bespaartips!