actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

OK CV keurmerk

Veilig slapen dankzij CV met keurmerk
Vragen? Zoek uw vestiging

Veilig & zuinig stoken met het OK CV keurmerk

Een cv-ketel is in de meeste huishoudens van essentieel belang voor comfort in huis. Gek genoeg heeft het apparaat en de bijbehorende installatie doorgaans weinig tot geen interesse van de meeste mensen. Eigenlijk hoort een cv-ketel heel erg veilig, goed en zuinig te werken om u een stukje zekerheid te bieden en bovendien niet op kosten te jagen. 

 

Een APK keuring voor uw cv-ketel

Helaas komt het nog in veel huishoudens voor dat men niet goed op de hoogte is van de werking en/of installatie van hun (net nieuw) geplaatste cv-ketel. Is uw ketel bijvoorbeeld wel geinstalleerd door een erkende installateur en loopt u geen risico op koolmonoxidevergiftiging? 

Landelijk keurmerk
Om u als consument een stukje zekerheid te bieden is sinds kort het OK CV label in het leven geroepen. Een keurmerk dat er voor moet zorgen dat u als consument zich beter bewust wordt van de werking van uw cv installatie en bovendien ook besef krijgt op welke manier er te besparen valt in huis.

Laat door ESNW de controle doen. Nu € 36!
U maakt een afspraak voor een OK CV keuring door te bellen naar 072 – 5123134 of een e-mail te sturen naar info@esnw.nl.
De kosten voor de controle bedragen € 36 * en na afloop van het bezoek ontvangt u van ons een beoordelingsrapport waarin u kunt lezen wat de technische staat is van uw cv ketel en hoe u (nog) beter zuinig en veilig kan stoken.


U verkleint de kans op storingen en bespaart op uw energiekosten.

Trouwens! Wist u dat wij ook er ook voor kunnen zorgen dat de OK CV keuring in een contract wordt opgenomen. Dan komt onze monteur periodiek (eens in de twee jaar) langs voor controle. Wij kunnen dit voor u in ons systeem zetten zodat u niet zelf voor een afspraak hoeft te bellen. Uiteraard kan dit natuurlijk ook! U wordt verzocht om na zijn bezoek de betaling van € 36 te voldoen.

Bekijk hier de verklaring licentie OK CV aanbieder van ESNW