actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

warmtepompboiler onderhoud

Vragen? Zoek uw vestiging
terug naar onderhoud
warmtepompboiler onderhoud
warmtepompboiler onderhoud

Een warmtepompboiler valt in een Comfort Plus abonnement. Dit betekent dat onze monteur ieder jaar bij u langskomt voor het onderhoud. Het maandbedrag dat u betaalt is inclusief het arbeidsloon bij storingen. Mocht reparatie noodzakelijk zijn, dan betaalt u alleen de kosten voor het materiaal.


Kies uw onderhoudsabonnement

Onze abonnementen zijn diensten die u per maand betaalt. Hier krijgt u uitstekende service voor terug. Uiteraard zijn al onze abonnementen er in meer en mindere mate op gericht om u te ontzorgen. Dan zit u er weer warm en veilig bij! Kiest u voor een plus variant (Hybride uitgezonderd) van een abonnement, dan komen wij ieder jaar bij u langs voor het onderhoud in plaats van één keer in de twee jaar.

Avond abonnement

Een avond abonnement geeft u de mogelijkheid om een afspraak voor het onderhoud in te plannen na 16:00 uur. Zo hoeft u niet speciaal een vrije dag van uw werk op te nemen. Handig toch?

Uw keuze

Type ketelwarmtepompboiler onderhoud
Totaal per maand
€ 0,00
abonnement aanvragen

Onderhoud warmtepompboiler

De warmtepompboiler is een energiezuinige manier om het tapwater te verwarmen. In tegenstelling tot een gasboiler levert deze verwarmingsinstallatie een bijdrage aan de beperking van de CO2 uitstoot en het broeikaseffect.

Kortom, een duurzame oplossing voor wie geen zonnepanelen op het dak wil, maar wel een positieve bijdrage wil leveren aan het milieu.

Hoe werkt een warmtepompboiler?
Dit apparaat ontrekt energie uit de lucht van het ventilatiesysteem voordat deze naar buiten wordt afgevoerd. Door het verdampen, samen persen en laten condenseren van een (speciaal daarvoor geschikte) vloeistof wordt de energie uit de ventilatielucht gehaald om er vervolgens tapwater of cv water mee op te warmen.

Voordelen van een warmtepompboiler

  • Energiebesparing op de bereiding van warm water
  • Kan gebruikt worden in combinatie met zonnecollectoren

Zoekt u een partij voor het onderhoud van uw warmtepompboiler? ESNW staat voor u klaar!

 

Een abonnement bij ons afsluiten

Waarom ESNW voor het onderhoud van uw warmtepompboiler?

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
  • snelle respons bij storingen (we zijn binnen 4 uur ter plaatse)
  • deskundige en ervaren monteurs
  • ook hulp wanneer u geen abonnement bij ESNW heeft


Opties voor het onderhoud van uw warmtepompboiler
Heeft u interesse in een onderhoudsabonnement voor uw warmtepompboiler? Wij brengen een warmtepompboiler onder in ons Comfort Plus abonnement. Dit betekent dat onze monteur ieder jaar bij u langskomt voor het onderhoud. Het maandbedrag dat u betaalt is inclusief het arbeidsloon bij storingen. Mocht reparatie noodzakelijk zijn, dan betaalt u alleen de kosten voor het materiaal. Direct een abonnement voor het onderhoud aan uw warmtepomp aanvragen? Dat kan hierboven. Bijzonder is de avondservice van ESNW. Het geeft onze klanten de gelegenheid het onderhoud aan de warmtepompboiler ’s avonds te laten plaatsvinden.

Uw warmtepompboiler laten onderhouden door ESNW?
Neem direct contact op via 072 - 512 31 34.