actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

stadsverwarming onderhoud

Vragen? Zoek uw vestiging
terug naar onderhoud
stadsverwarming onderhoud
stadsverwarming onderhoud

Beschikt u thuis over stadsverwarming dat kunnen wij uw installatie opnemen in ons Comfort abonnement. Dit betekent dat onze monteur iedere twee jaar bij u langskomt voor het onderhoud.


Kies uw onderhoudsabonnement

Onze abonnementen zijn diensten die u per maand betaalt. Hier krijgt u uitstekende service voor terug. Uiteraard zijn al onze abonnementen er in meer en mindere mate op gericht om u te ontzorgen. Dan zit u er weer warm en veilig bij! Kiest u voor een plus variant (Hybride uitgezonderd) van een abonnement, dan komen wij ieder jaar bij u langs voor het onderhoud in plaats van één keer in de twee jaar.

Avond abonnement

Een avond abonnement geeft u de mogelijkheid om een afspraak voor het onderhoud in te plannen na 16:00 uur. Zo hoeft u niet speciaal een vrije dag van uw werk op te nemen. Handig toch?

Uw keuze

Type ketelstadsverwarming onderhoud
Totaal per maand
€ 0,00
abonnement aanvragen

Over stadverwarming en onderhoud

Over stadverwarming en onderhoud
Stadsverwarming is een manier om uw huis te verwarmen en warm water te verkrijgen zonder gebruik te maken van gas. Een duurzame manier van verwarmen dus! Het zijn onder meer elektriciteitscentrales, fabrieken en huisvuilcentrales die hun restwarmte afgeven ten behoeve van de stadverwarming. Het warme water verspreidt zich via overdrachtstations in woonwijken naar de aangesloten woningen. Via een netwerk van waterleidingen kunnen aangesloten huishoudens rekenen op voldoende warmte om radiatoren te verwarmen en warm tapwater te realiseren. Heeft u stadsverwarming, dan heeft u dus geen eigen cv-ketel. Maar natuurlijk heeft ook stadsverwarming onderhoud nodig.

Onderhoud stadsverwarming

Het onderhoud van stadsverwarming richt zich op de warmte-afleverset in uw meterkast. Dit systeem zorgt voor de verdeling van warmte over uw waterleidingen en radiatoren. Wees zeker van een optimale werking door uw stadsverwarmingsinstallatie goed te laten onderhouden. De monteurs van ESNW onderhouden meer dan 130.000 installaties in Noord-Holland, waaronder stadsverwarming. Met ESNW bent u verzekerd van comfort.

 

Een abonnement bij ons afsluiten

Waarom ESNW voor het onderhoud van uw stadverwarming?

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
  • onderhoud is inclusief arbeidsloon bij vervanging van onderdelen
  • snelle respons bij storingen (we zijn binnen 4 uur ter plaatse)
  • deskundige en ervaren monteurs
  • ook hulp wanneer u geen abonnement bij ESNW heeft  

 

Opties voor het onderhoud van uw stadsverwarming

Een heerlijk warm huis en een evenzo warme douche, we willen niet anders. Leg het onderhoud van uw stadverwarming in de handen van ESNW en geniet van gegarandeerd comfort. Direct een abonnement voor het onderhoud aan uw stadverwarming aanvragen? Dat kan hierboven. We sturen u na aanmelding per e-mail een bezoekdatum voor het eerste onderhoud aan uw stadsverwarming. Signaleert u voor deze datum een storing aan uw systeem? Bel direct naar onze vestiging bij u in de buurt. U betaalt als klant met een onderhoudscontract voor stadverwarming geen entreekosten, alleen voorrijkosten en arbeidsloon.

Uw stadsverwarming laten onderhouden door ESNW?
Neem direct contact op via 072 - 512 31 34