actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

mechanische ventilatie onderhoud

Vragen? Zoek uw vestiging
terug naar onderhoud
mechanische ventilatie onderhoud
mechanische ventilatie onderhoud

Mechanische ventilatie onderhouden wij op basis van het Comfort Plus abonnement. De monteur komt ieder jaar langs om het systeem te controleren en schoon te maken. In dit abonnement is het maandbedrag dat u betaalt inclusief het arbeidsloon in geval van een storing!


Kies uw onderhoudsabonnement

Onze abonnementen zijn diensten die u per maand betaalt. Hier krijgt u uitstekende service voor terug. Uiteraard zijn al onze abonnementen er in meer en mindere mate op gericht om u te ontzorgen. Dan zit u er weer warm en veilig bij! Kiest u voor een plus variant (Hybride uitgezonderd) van een abonnement, dan komen wij ieder jaar bij u langs voor het onderhoud in plaats van één keer in de twee jaar.

Avond abonnement

Een avond abonnement geeft u de mogelijkheid om een afspraak voor het onderhoud in te plannen na 16:00 uur. Zo hoeft u niet speciaal een vrije dag van uw werk op te nemen. Handig toch?

Uw keuze

Type ketelmechanische ventilatie onderhoud
Totaal per maand
€ 0,00
abonnement aanvragen

Over mechanische installatie en onderhoud

In vrijwel elke na 1970 gebouwde woning wordt gebruik gemaakt van een mechanische installatie. Sterk verbeterde woningisolatie was de reden om een mechanisch ventilatiesysteem te ontwikkelen dat zorg draagt voor voldoende afvoer van verontreinigde lucht. Dat gebeurt via een buizenstelsel welke in de woning is verwerkt. In het toilet, keuken en badkamer wordt de verontreinigde lucht afgevoerd . Er zijn diverse soorten mechanische ventilatiesystemen in de markt. Welk type u ook heeft, jaarlijks onderhoud is een must. Zo bent u zeker van een goed werkend systeem en voorkomt u verstoppingen van roosters en gevaarlijke situaties die hieruit kunnen ontstaan. Zoekt u een partij voor het onderhoud van uw mechanische installatie? ESNW staat voor u klaar!

Onderhoud mechanische installatie

Goed onderhoud aan uw mechanische installatie zorgt voor voldoende frisse lucht in uw woning. Een vereiste voor optimaal wooncomfort! Laat het onderhoud aan uw mechanische installatie altijd uitvoeren door een erkende installateur. De specialisten van ESNW zorgen voor het onderhoud van meer dan 130.000 installaties in Noord-Holland, waaronder veel mechanische installaties. ESNW is ook de partij voor úw comfort.

Een abonnement bij ons afsluiten

Waarom ESNW voor het onderhoud van uw mechanische installatie?

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
  • onderhoud is inclusief arbeidsloon bij vervanging van onderdelen
  • snelle respons bij storing (we zijn binnen 4 uur ter plaatse)
  • deskundige en ervaren monteurs
  • ook hulp wanneer u geen abonnement bij ESNW heeft

 

Opties voor het onderhoud van uw mechanische installatie

Kies voor het comfort plus abonnement wanneer u het onderhoud van uw mechanische installatie uit handen geeft. Onze monteur komt ieder jaar langs om het systeem te controleren en schoon te maken. Direct een abonnement voor het onderhoud aan uw mechanische installatie aanvragen? Dat kan hierboven. Wist u dat we onderhoud aan uw mechanische installatie indien gewenst ook ’s avonds realiseren?

Uw mechanische ventilatie laten onderhouden door ESNW?
Neem direct contact op via 072 - 512 31 34.