actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

gasboiler onderhoud

Vragen? Zoek uw vestiging
terug naar onderhoud
gasboiler onderhoud
gasboiler onderhoud

De gasboiler, ook wel voorraadtoestel genoemd, dient ook jaarlijks gecontroleerd te worden. Elk jaar onderhoud is van belang voor een goede en veilige werking. Een abonnement heeft u al vanaf € 5,50 p.m.!


Kies uw onderhoudsabonnement

Onze abonnementen zijn diensten die u per maand betaalt. Hier krijgt u uitstekende service voor terug. Uiteraard zijn al onze abonnementen er in meer en mindere mate op gericht om u te ontzorgen. Dan zit u er weer warm en veilig bij! Kiest u voor een plus variant (Hybride uitgezonderd) van een abonnement, dan komen wij ieder jaar bij u langs voor het onderhoud in plaats van één keer in de twee jaar.

Avond abonnement

Een avond abonnement geeft u de mogelijkheid om een afspraak voor het onderhoud in te plannen na 16:00 uur. Zo hoeft u niet speciaal een vrije dag van uw werk op te nemen. Handig toch?

Uw keuze

Type ketelgasboiler onderhoud
Totaal per maand
€ 0,00
abonnement aanvragen

Over boiler en onderhoud

Met een boiler is warm water altijd beschikbaar. Een boiler verwarmt het water en slaat het op tot het gebruikt wordt. Er zijn twee soorten boilers te onderscheiden: de elektrische boiler en de gasboiler. Een elektrische boiler is vaak kleiner dan de gasboiler (de capaciteit is hiermee ook lager), kent weinig warmteverlies en kan overal waar elektriciteit en water is geplaatst worden. Een gasboiler is voordeliger in aanschaf, maar minder milieuvriendelijk. Welk type boiler u ook heeft, jaarlijks onderhoud aan de boiler is geen overbodige luxe. Het garandeert een goede en veilige werking. Zoekt u een partij voor het onderhoud van uw boiler? ESNW staat voor u klaar!

Onderhoud boiler

Goed onderhoud aan uw boiler voorkomt storingen en onveilige situaties. Laat het onderhoud aan uw boiler altijd uitvoeren door een gediplomeere cv-monteur. De specialisten van ESNW zorgen voor het onderhoud van meer dan 130.000 installaties in Noord-Holland, waaronder veel boilers. Uw comfort, onze zorg! Meer weten? Bel ons gerust!

 

 

Een abonnement bij ons afsluiten

Waarom ESNW voor het onderhoud van uw boiler?

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
  • onderhoud is inclusief vervanging van onderdelen
  • snelle respons bij storing (we zijn binnen 4 uur ter plaatse)
  • deskundige en ervaren monteurs
  • ook hulp wanneer u geen abonnement bij ESNW heeft

 

Opties voor het onderhoud van uw boiler

Een gasboiler moet jaarlijks gecontroleerd worden op een goede en veilige werking. Met ons abonnement komt de monteur ieder jaar langs om het toestel te onderhouden. Leg het onderhoud van uw boiler in handen van ESNW en geniet van gegarandeerd comfort. Direct een abonnement voor het onderhoud aan uw boiler aanvragen? Dat kan hierboven. Bijzonder is de avondservice van ESNW. Het geeft onze klanten de gelegenheid het onderhoud aan de boiler ’s avonds te laten plaatsvinden.

Uw boiler laten onderhouden door ESNW?
Neem direct contact op via 072 - 512 31 34