actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

cv-ketel + WTW + indirect gest. luchtverwarming

Vragen? Zoek uw vestiging
terug naar onderhoud
cv-ketel + WTW + indirect gest. luchtverwarming
cv-ketel + WTW + indirect gest. luchtverwarming

Het grote voordeel van dit Hybride abonnement is dat u de cv-ketel in combinatie met de WTW en indirect gestookte luchtverwarming in één abonnement kan opnemen. Bovendien kunt, afhankelijk van uw wensen, ook nog kiezen of een minimale dekking of volledige dekking van de kosten uw voorkeur heeft. In het overzicht ziet staan alle specificaties per abonnement handig weergegeven.


Kies uw onderhoudsabonnement

Onze abonnementen zijn diensten die u per maand betaalt. Hier krijgt u uitstekende service voor terug. Uiteraard zijn al onze abonnementen er in meer en mindere mate op gericht om u te ontzorgen. Dan zit u er weer warm en veilig bij! Kiest u voor een plus variant (Hybride uitgezonderd) van een abonnement, dan komen wij ieder jaar bij u langs voor het onderhoud in plaats van één keer in de twee jaar.

Uw keuze

Type ketelcv-ketel + WTW + indirect gest. luchtverwarming
Totaal per maand
€ 0,00
abonnement aanvragen

Meerdere toestellen het Hybride abonnement

Het Hybride all-in abonnement is de perfecte optie om uw cv-ketel in combinatie met meerdere toestellen in hetzelfde contract op te nemen.

Heeft u bijvoorbeeld een cv-ketel in combinatie met een (lucht/water) warmtepomp (tot 5 kW) of indirect gestookte luchtverwarming met eventueel een WTW? Dan kunt er nu voor kiezen om voor deze apparaten het Hybride abonnement af te sluiten. Maandelijks betaalt u wat meer, maar blijkt dat één van uw toestellen kapot is en moet er een onderdeel vervangen worden dan haalt u al snel de kosten eruit!

Waarom onderhoud aan uw verwarmingstoestel(len)?
Met een onderhoudsabonnement beperkt u de kans op storingen de verwarmingstoestellen die u thuis heeft. Wat houdt zo'n abonnement in?
Onze monteur komt in dit geval tweejaarlijks bij u langs om de werking van de cv-ketel en de overige toestellen binnen uw Hybride abonnement te controleren op een veilige werking.
De cv-ketel en overige toestellen worden schoongemaakt/ geïnspecteerd.

Het onderhoud is inclusief arbeidsloon en voorrijkosten, ook bij storingen. Onderdelen van de cv-ketel en de warmtepomp zijn inbegrepen met uitzondering van de kosten voor onderdelen van het koeltechnische gedeelte van de warmtepomp en boilers groter dan 30 liter. In geval van het jaarlijks vervangen van de filters wordt er tijdens het onderhoudsbezoek een extra set filters achtergelaten die u zelf kunt vervangen.

Uw toestellen laten onderhouden door ESNW? 
Neem direct contact op via 072 - 512 31 34