actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

Abonnement cv-ketel onderhoud

Vragen? Zoek uw vestiging
terug naar onderhoud
cv-ketel
Abonnement cv-ketel onderhoud

Afhankelijk van uw wensen kiest u bij ESNW voor het abonnement: Onderhoud, Comfort of Totaal Comfort. Liever iets minder abonnementsgeld betalen, betekent ook minder dekking van de kosten. Liever geen onverwachte kosten na een bezoek? Dan adviseren wij het Totaal Comfort.


Kies uw onderhoudsabonnement

Onze abonnementen zijn diensten die u per maand betaalt. Hier krijgt u uitstekende service voor terug. Uiteraard zijn al onze abonnementen er in meer en mindere mate op gericht om u te ontzorgen. Dan zit u er weer warm en veilig bij! Kiest u voor een plus variant (Hybride uitgezonderd) van een abonnement, dan komen wij ieder jaar bij u langs voor het onderhoud in plaats van één keer in de twee jaar.

Avond abonnement

Een avond abonnement geeft u de mogelijkheid om een afspraak voor het onderhoud in te plannen na 16:00 uur. Zo hoeft u niet speciaal een vrije dag van uw werk op te nemen. Handig toch?

Uw keuze

Type ketelAbonnement cv-ketel onderhoud
Totaal per maand
€ 0,00
abonnement aanvragen

Het onderhoud van uw cv-ketel

Uw nieuwe cv-ketel hangt. Uw huis is heerlijk warm, evenals uw douchewater. Houden zo! Met een cv-onderhoudscontract bij ESNW bent u de gehele levensduur van uw cv-installatie zeker van bovengenoemd comfort. We bieden verschillende cv-onderhoudscontracten.

Een cv-ketel wordt zeer intensief gebruikt: gemiddeld tussen de 1500 en 2000 uur per jaar. Het spreekt voor zich dat gedegen onderhoud de werking én levensduur van uw installatie ten goede komt. Laat voor optimaal resultaat het onderhoud uitvoeren door een ervaren vakman van ESNW.

Waarom ESNW voor cv-ketel onderhoud?

  • u kunt rekenen op de expertise van onze ervaren vakmensen
  • we zijn 24/7 bereikbaar (voor cv-ketel onderhoud, storingen en overige vragen)
  • ESNW is volledig merkonafhankelijk

Welk cv-onderhoudscontract past bij mij?

De meeste installatiebedrijven bieden hun klanten keuze uit een aantal cv-onderhoudscontracten. Wanneer u deze abonnementen wilt vergelijken adviseren we u goed te letten op de prijs, looptijd, frequentie, materiaalkosten en de te bieden service. ESNW is hierin volledig transparant. Bij ons is all-in ook écht all-in. Dat betekent bij een Totaal Comfort cv-onderhoudscontract dat het cv-ketel onderhoud inclusief de kosten voor het materiaal is. Gaat u voor het voordeligste abonnement? Dan adviseren wij ons cv-onderhoudscontract Onderhoud. U sluit dit al af voor maar € 5,29 per maand! Bekijk hierboven alle ESNW cv-onderhoudsmogelijkheden.


Onderhoud bij huur
Een nieuwe cv-ketel kopen is een behoorlijke investering. Komt deze investering niet gelegen of heeft u geen trek in een grote uitgave in één keer? Bij ESNW kunt u ook een cv-ketel huren. Het cv-ketel onderhoud is standaard bij de huur inbegrepen wat betekent dat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Ook niet bij storingen in de avond of in het weekend. Uw comfort, onze zorg.

Uw cv-ketel laten onderhouden door ESNW?
Neem direct contact op via 072 - 512 31 34.