wachtwoord vergeten registreren
Besparen met ventilatiewarmtepomp ecolution

ecolution ventilatiewarmtepomp

Een warmtepomp is een duurzame investering!

Denkt u na over de aanschaf van een ventilatiewarmtepomp dan is nu het perfecte moment. Een aantrekkelijke subsidieregeling maakt het mogelijk om de Ecolution Solo met hoge korting bij ESNW te kopen. Fijn voor uw portemonnee! Bovendien kiest u met de Ecolution Solo voor een duurzame investering. Zeker nu stoken op basis van aardgas straks verleden tijd is. Uiteindelijk moet alle Nederlandse huishoudens die dit nu nog doen vóór 2050 overstappen op een milieuvriendelijk alternatief. Maakt u nu al de overstap? 

Ventilatiewarmtepomp Ecolution Solo

De Ecolution Solo is een ventilatiewarmtepomp die een groot deel van de werkzaamheden van uw hr-ketel kan overnemen, waardoor uw gasverbruik aanzienlijk minder wordt. Deze hybride warmtepomp is de perfecte manier om warmte terug te winnen en op een efficiënte manier her te gebruiken. Daarnaast blijft het ventileren bijdragen aan een gezond binnenmilieu; win-win!

Hoe werkt het?

De Ecolution® solo wordt in plaats van uw mechanische ventilatiebox geplaatst en wordt aangesloten op uw bestaande cv installatie. De warme afgezogen lucht wordt door de warmtepompfunctie teruggewonnen en met een temperatuur van slechts 5 tot 8 ºC naar buiten geblazen. De warmtepomp is in staat de teruggewonnen warmte zuinig op te waarderen naar maximaal 50ºC en af te staan aan het verwarmingssysteem. De Ecolution kan daarmee 24 uur per dag 1,5 KWth leveren aan basislast warmte. Per jaar kan dit oplopen tot zo’n 30 GJ aan warmte, vergelijk met circa 900 m³ gas (opgave fabrikant).

De warmtepomp levert continue 1,4 kW aan thermisch vermogen waardoor hij de bestaande HR ketel ondersteunt en in veel gevallen hoeft de bestaande HR ketel niets te doen. Het enige wat u moet doen is de nachtverlaging van 1 á 2 graden niet meer toepassen.

Ecolution Solo los kopen

Omdat de Ecolution niet op de bestaande afvoer van de mechanische ventilatiebox kan worden aangesloten plaatsen wij een nieuwe afvoer die dampdicht en geluidsarm is. Ook sluiten wij het toestel aan op de bestaande cv installatie en regelen wij het toestel voor u in.

Bij ESNW heeft u de mogelijkheid om de Ecolution Solo los te kopen . Daarnaast kunt u gebruik maken van de subsidie voor warmtepompen; dat maakt de Ecolution helemaal interessant! Hieronder zetten we voor u de verschillen op een rij:

Ecolution Solo los kopen

  • Kosten € 3195
  • Inclusief plaatsing
  • Exclusief onderhoudsabonnement
  • Exclusief filters

 

Normale prijs: € 3195
Met subsidie slechts: € 2195

 
 

 

 

Eerst meer lezen over de subsidieaanvraag? Check alles wat je moet weten hier.