actie
Eenmalige onderhoudsbeurt van uw cv-ketel!

Liever geen abonnement? Geen probleem. Eenmalig onderhoud is bij ESNW ook zo geregeld! Meer weten over deze actie.

wachtwoord vergeten registreren

Gaslek Check cadeau!

Vragen? Zoek uw vestiging

Veilig het nieuwe jaar in met ESNW!

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er op en dat betekent dat de meeste goede voornemens alweer zijn gesneuveld. Dat vinden wij zonde! Zeker als het gaat om veilig wonen. Want zeg nou zelf, comfortabel wonen is fijn, maar kan dat niet alleen als je je veilig voelt in je eigen huis? Daarom blijven wij ook in 2018 het belang van een onderhoudsabonnement voor uw verwarmings- en/of warmwatertoestel benoemen. Waarom? Het is geen weggegooid geld. Het gaat immers over essentiële  behoeften, namelijk; warmte en veiligheid.

Gratis Gaslek Check bij abonnement

Zo nu en dan een controle en schoonmaakbeurt van misschien wel één van de belangrijkste apparaten in uw huis is écht geen overbodige luxe. Integendeel, het is noodzaak! Om die gedachte niet alleen uit te dragen in woord, maar ook in daden hebben wij een veilige aanbieding voor nieuwe klanten!

Veiligheid voor alles
Ons doel? Simpel. Wij willen van ons goede voornemen uw goede voornemen van 2018 maken! Wat dat is? Zorgen dat onze klanten op een prettige manier warm én veilig kunnen wonen. Kortom, in januari nog niet geregeld? Schrap deze actie dan in februari van uw to-do lijstje! 

Sluit een onderhoudsabonnement af bij ESNW en gebruik bij uw online- of telefonische aanvraag de code: [FEBRUARI GASLEK CHECK]. U kiest zelf uit één van de volgende varianten: Onderhoud, Comfort of Totaal Comfort en ontvangt van ons een *gratis Gaslek Check t.w.v. € 39,50 tijdens de eerste onderhoudsbeurt van uw verwarmingstoestel!  

Bovendien betaalt u als klant van ESNW slecht € 19,50 in plaats van € 39,50 als u in de toekomst nog eens een Gaslek Check door onze monteur wil laten uitvoeren.

* Lees de actievoorwaarden

Ja, ik wil direct een abonnement afsluiten!

Wel of géén onderhoudsabonnement nodig?

Of het nou de geiser is die bij u thuis hangt of de cv-ketel, het zijn apparaten in huis die intensief worden gebruikt. Daarom is het belangrijk dat ze veilig werken en hoewel we dat bij een auto heel normaal vinden, merken wij dat men bij een abonnement voor de cv-ketel nog wel eens twijfelt. Niet doen!

Een abonnement is nuttig om de volgende drie belangrijke redenen: 

  • Een apparaat dat intensief gebruikt wordt, moet ook regelmatig schoongemaakt en onderhouden worden. Best logisch toch? Wordt dit zo nu en dan gedaan dan verlengt u daarmee de technische levensduur van het toestel. 
  • Een vuile ketel verhoogt de kans op de uitstoot van koolmonoxide. De gevaarlijke gevolgen daarvan zijn al genoeg reden om de cv-ketel periodiek te laten onderhouden én controleren op een veilige werking. Bij veel brandverzekeringen is cv-ketel onderhoud zelfs verplicht.
  • Energie besparen kan ook door relatief kleine aanpassingen in huis. Eén daarvan is het goed laten afstellen en inregelen van de cv-ketel. Onderdelen van de  cv-ketel kunnen namelijk verroesten, verslijten of verkeerd ingesteld zijn. Zonde, want juist dit soort zaken kunnen voor een onnodig hoge gasrekening zorgen. 


Voor elk huishouden een passend abonnement
Met een onderhoudsabonnement kiest u voor zekerheid. Bepaal zelf wat de dekking van het abonnement moet zijn. Volledige vergoeding van alle kosten in het geval van storing of reparatie of juist iets minder betalen? Aan u de keus!

Bekijk al onze abonnementen en geef bij de aanvraag van uw abonnement aan dat u mee wilt doen met deze actie. Dan regelen wij de rest! Let wel op, deze actie is alleen geldig in de maand februari. 

 

Abonnementenoverzicht bekijken